Henrik Varbøl Andersen

Abraham: Der er plads til to konger i Rom

Angriber drømmer om top fire og mesterskab efter ankomsten af endnu en konge.
Paulo Dybala har skiftet fra Juventus til AS Roma, og det skaber glæde hos Tammy Abraham, som mener at det bliver et godt partnerskab de to kan udvikle. På spørgsmålet om han er jaloux over, at Dybala nu er at finde i Roma, var englænderen kvik i replikken:

- Nej. Der kan være to konger, kan der ikke? Det er et privilegie for os at have fået en spiller på det niveau ind på holdet. Det betyder meget for fansene og for os, da vi bygger et teknisk stærkt hold med store profiler, fortalte angriberen til Corriere dello Sport ifølge Goal.

Den 24-årige englænder havde en stærk første sæson i Serie A sidste år efter han forlod Chelsea, hvor gennembruddet aldrig rigtig kom. Angriberen håber at romerne med tilgange af Dybala igen kan bide sig fast i Champions League-feltet i Serie A:

- Selvfølgelig. Vi vil gøre det bedre end sidste sæson og komme tilbage i top fire. Det er rigtigt for fansene at drømme. For mig ville jeg lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke drømmer om at vinde mesterskabet, sluttede angriberen af.

Med Dybala og Abraham har Mourinho i hvert fald sikret AS Roma en duo med mål i støvlerne. Om det så er nok til at kæmpe med om top fire vil vise sig i løbet af sæsonen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER