Fodbold nyheder

Medie: United holdt krisemøde på Eriksens første dag

Af Niels Nedergaard


Ifølge det troværdige medie The Athletic blev der afholdt et krisemøde på Christian Eriksens første arbejdsdag, men det omhandlede ikke danskeren selv.

Article image

Christian Eriksen er denne sommer skiftet til Manchester United, men der er uro i kulisserne i klubben, og derfor måtte klubben holde et krisemøde på danskerens første arbejdsdag. Det skriver mediet The Athletic.


Det skyldes dog hverken signingen af Christian Eriksen eller at der er nogle problemer med danskerens træning eller andet. I stedet skyldes det en portugisisk verdensstjerne ved navn Cristiano Ronaldo.

Ronaldo har været i søgelyset, efter han offentligt blev udeladt af klubbens træningslejr i Thailand og Australien, mens han også har været ude og erklære sin utilfredshed med klubben. Det har nu fået United til at reagere.

Ronaldo mødte godt nok op til tirsdagens træning, hvor Eriksen også deltog. Men han var ikke alene. Med sig ved sin side havde den portugisiske stjerne angiveligt sin agent, Jorge Mendes, mens også United-legenden Sir Alex Ferguson var mødt op.

The Athletic mener dog at vide, at det ikke var planlagt fra klubbens side, at Alex Ferguson skulle deltage i mødet, mens det til gengæld var meningen at Ronaldos agent skulle være med til mødet. Sådan endte det dog ikke.

Cristiano Ronaldo fik sit store gennembrud under netop Sir Alex Ferguson tilbage i 00’erne. Der har også været adskillige meldinger om, at det var Ferguson, der i sidste ende fik Ronaldo til at skifte tilbage til Manchester United.

Manchester United spiller lørdag træningskamp i Oslo mod Atletico Madrid, og mens alt tyder på, at Eriksen kommer i spil, er det langt mere usikkert, om Ronaldo kommer på banen.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik