N. Vallys (31), A. Klynge (57), N. Helenius (61)
Torsten Brix

Silkeborg sender FCM imod krise

Presset vokser på Bo Henriksen…
Ved pausen af fredagens Superliga-kamp i Herning førte Silkeborg med 1-0 over FC Midtjylland. Det udløste en pibekoncert fra hjemmebanepublikummet, men heldet var heller ikke med FCM.

Silkeborgs mål kom, efter VAR-bilen havde fundet frem til, at Nicolai Vallys ikke var offside. Dermed blev målet anerkendt, hvilket var totalt modsat i den anden ende, hvor Anders Dreyer fik annulleret et mål efter en offside-kendelse. Derudover var FCM heller ikke heldige, da Silkeborg-keeperen Nicolai Larsen sendte Victor Linds afslutning op på stolpen.

Larsen så dog ikke godt ud i starten af anden halvleg, hvor den ombejlede Anders Dreyer fik scoret, men det hjalp ikke meget, for på fire minutter scorede Silkeborg to gange, så stillingen gik fra 1-1 til 1-3. Målene kom efter superflot spil af sidste sæsons bronzevindere med masser af løb uden bold, førstegangsberøringer samt solide afslutninger af Anders Klynge og Nicklas Helenius.

Sæsonåbningen for FCM er startet med to hjemmebanekampe, som sluttede 1-1 imod Randers og Larnaca i Champions League-kvalifikationen og med nederlaget til Silkeborg, så ulmer krisen hos Bo Henriksen & co.