Fodbold nyheder

Roma kan fortsætte oprustningen efter Dybala

Af Casper Sørensen

Både italienske medier og den velkendte Fabricio Romano melder om yderligere forstærkning på vej til de nykårede Conference League-mestre.
Article image
Ritzau-Scanpix
Roma har allerede indledt deres transfervindue med tilgangene af Paolo Dybala og ikke mindst Nemanja Matic. Begge blev de hentet på frie transfers, hvilket for nogen nok vil tilkendegive, at der må være penge i kassen til at udvide truppen yderligere.


Dog må de fleste nok kigge lidt, da man ifølge Fabricio Romano fortsætter med free agents. Efter man har forstærket midtbanen med to gratis profiler, kigger man nu mod det mere defensive af banen og her er Dan-Axel Zagadou på toppen af listen.

23-årige Zagadou har spillet 22 kampe i alt for Dortmund i den forgangne sæson og har længe været anset som et udmærket talent.

Midtstopperen der her har præsenteret Dortmund indtil denne sæson, er imidlertid ikke den eneste der vil kunne trække en Romatrøje over hovedet, hvis det står til romerne selv. Georginio Wijnaldum skulle også være at finde højt på romernes liste – her må man dog erkende, at der nok skal et større beløb til at købe ham fri af PSG, på trods af den manglende succes i den franske hovedstad. Måske er det netop denne sum, som AS Roma sparer op til med de mange frie transfers.



Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik