Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Leeds´ engelske midtbanespiller Kalvin Phillips har fortalt klubben, at han ønsker at skifte til Manchester City til sommer. (Football Insider)


Manchester City tror på, at et bud i omegnen af 400 millioner kroner, vil overbevise Leeds om at sælge. Klubben tror samtidig på, at Phillips selv vil presse på for et skifte, når buddet først ligger på buddet. (Athletic)

Tottenham, Newcastle og Aston Villa er blandt de Premier League-klubber, som holder øje med Wales-angriber Gareth Bale, som er kontraktfri efter, at hans kontrakt med Real Madrid udløb ved sæsonafslutning. (Sun)

Chelsea er interesseret i at hente Inters hollandske højreback Denzel Dumfries, som også er et emne for Manchester United. (Gazzetta dello Sport)

West Ham er opsatte på at hente Southamptons James Ward-Prowse, mens også Newcastle er interesseret i at hente den engelske midtbanespiller. (Mirror)

Everton har hentet den engelske forsvarsspiller James Tarkowski på en fri transfer fra Burnley, men der forventes ikke at komme en officiel udmelding før slutningen af juni. (Liverpool Echo)


Manchester United er favoritter til at hente Portos 24-årige portugisiske midtbanespiller Vitinha, som har en frikøbsklausul på 298 millioner kroner. (Abola)

Nottingham Forest har indgået en aftale med Manchester United om at hente den 25-årige engelske målmand Dean Henderson på en lejeaftale med en købsoption på 173 millioner kroner. (Mail)

Nyligt oprykkede Nottingham Forest vil have Henderson som en del af et budget på 865 millioner kroner til sommerindkøb. (Times)

Manchester Uniteds håb for at hente den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong fra FC Barcelona har lidt et knæk, efter den spanske klub har meldt ud, at de ikke er tvunget til at sælge nogle spillere til sommer. (Mirror)

Manchester United forventer at Andreas Pereira vender tilbage til Old Trafford fra en lejeaftale i Flamengo, som har ingen intentioner om at bruge købsoptionen på 78 millioner kroner. (Fabrizio Romano)

West Ham kigger på Rennes´ 26-årige marokkanske midtstopper Nayef Aguerd i et forsøg på at styrke defensiven. (Telegraph)

West Ham frygter dog, at Newcastle kan snyde dem for Aguerd. (Star)

Arsenal er interesseret i at hente den spanske kantspiller Marco Asensio, som er utilfreds med lønforholdene i Real Madrid. (Mirror)

Southampton er nået til enighed med Manchester City om den irske målmand, Gavin Bazunu. (90min)

Bournemouth er tæt på at hente West Hams engelske forsvarsspiller Ryan Fredericks, men Fulham er også interesseret i den 29-årige. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik