Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Kaufmann om fremtiden: I hvert fald ikke FCK

Mikkel Kaufmann udtaler sig i et interview med Nordjyske omkring sin fremtid, som han ikke ser sandsynlig i FC København.
Mikkel Kaufmann blev sidste sommer udlejet fra FC København til HSV i Tyskland. Og selvom lejeaftalen nu udløber, fortæller han i et interview med Nordjyske, at han ikke ser det værende sandsynligt, at fremtiden ligger i hovedstadsklubben.

- Jeg har forhørt mig lidt om, hvad der skal ske og med al sandsynlighed bliver det i hvert fald ikke FCK. Man skal aldrig sige aldrig, men jeg tror i hvert fald, at det er meget usandsynligt. (…) De har på en eller anden måde sagt, at det ikke passer ind i deres planer. Og det havde jeg heller ikke regnet med, fortæller Mikkel Kaufmann til Nordjyske.

Angriberen, som har en fortid i AaB, ville ikke udelukke et skifte tilbage til Nordjylland, men han ser det ikke som sit drømmeskifte lige nu.

21-årige Kaufmann scorede to mål i 26 kampe for HSV. Om den tyske storklub ønsker at købe spilleren fri, ved hjælp af købsoptionen i lejeaftalen, har klubben ikke meldt noget ud om endnu.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER