Niels Nedergaard

Randers sælger forsvarsprofil

Superligaklubben Randers FC har solgt forsvarsprofilen Simon Piesinger. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.
Den østrigske Randers-profil, Simon Piesinger, vender retur til hjemlandet.

Det står klart efter, at den østjyske klub er nået til enighed med Wolfsberger AC om en aftale for den 30-årige forsvarsklippe. Det bekræfter Randers FC på sin hjemmeside.

- Jeg er vemodig over at skulle forlade en så fantastisk klub som Randers FC, men jeg har fået en god mulighed for at komme tilbage til Østrig på en god kontrakt, og den mulighed har jeg valgt at forfølge, fortæller Simon Piesinger til klubbens hjemmeside i forbindelse med offentliggørelsen af skiftet.

Simon Piesinger kom til Randers i 2019. Han har siden da spillet 106 kampe for Kronjyderne, og samtidig har han fundet vej til netmaskerne syv gange i den lyseblå trøje, hvilket må siges at være ganske udmærket, eftersom østrigeren normalvis heroiserer i de bagerste gelleder for det østjyske mandskab.

Randers oplyser ikke, hvor meget klubben får i kassen på salget af Simon Piesinger, men man må formode, at Superligaklubben får bare en smule for den østrigske forsvarsprofil, da klubben sidste år forlængede kontrakten med Piesinger.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER