Niklas Gerster

Officielt: Rüdiger er på plads i Real Madrid

Real Madrid har nu officielt præsenteret deres nye indkøb til forsvaret. 29-årige Antonio Rüdiger skifter til den spanske storklub fra Chelsea.
Det har længe været rimelig sikkert, at det blot var et spørgsmål om tid, før Antonio Rüdiger ville skifte til den spanske storklub. Real Madrid har således nu officielt præsenteret Rüdiger på deres Instagram-profil.

En stærk tilgang som de nykronede Champions League-mestre nu har sikret sig til den kommende sæson. Carlo Ancelotti som er Real Madrids manager, får nu en stærk bredde i midterforsvaret, og det bliver et luksusproblem at sætte den bagerste kæde. Antonio Rüdiger skal formentlig tage konkurrencen op imod David Alaba og Eder Militao, som var med til at holde buret rent i Champions League-finalen imod Liverpool.

Tyske Rüdiger tilslutter sig madrilenerne ovenpå en succesfuld tid i Chelsea, hvor han fik sin trofæhylde fyldt godt op. Han har været hos London-mandskabet siden 2017, hvor han både har vundet Champions League, Europa League, Club World Cup, Super Cup og FA Cuppen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER