Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Dar

Wilshere om fremtiden i AGF: Må se om den nye træner vil have mig

Den engelske midtbanespiller har endnu ikke fremtiden på plads efter kontraktudløb med AGF.
Lidt af en bombe sprang, da den tidligere Arsenal-spiller Jack Wilshere blev præsenteret som ny spiller i AGF-trøjen tilbage i slutningen af februar. Her tre måneder senere, går sæsonen så på hæld, og Wilshere nåede altså ikke at smage sejrens sødme som AGF-spiller, da Århus-klubben ikke formåede at tage alle tre point i den periode, hvor englænderen har været i klubben.

Nu står Wilsheres kontrakt så til at udløbe, og fremtiden er endnu ikke på plads, fortæller Wilshere selv til Viaplay.

- Jeg ved det, for at være ærlig. Det har været en svær tid for alle involveret. Det har været hårdt med muligheden for at rykke ned, så der har ikke rigtig været nogle forhandlinger eller samtaler, siger Wilshere, som dog understreger, at tiden i Århus har været god for ham og familien.

- Klubben har været rigtig venlige og meget imødekommende. Jeg har nydt tiden og der vil helt sikkert være forhandlinger i den nærmeste fremtid. Det afhænger jo også af, om den nye træner vil have. Hvis han ikke vil det, så er der jo ingen grund til at jeg bliver.

Englænderen lægger dog heller ikke skjul på, at det har været en hård periode.

- Det har været hårdt, når man kæmper for overlevelse. Når man kommer hjem fra fodbold, så tænker man på den kamp, som man har tabt eller den næste kamp, som man skal spille. Hvis man skal vinde en kamp, så er der altid mere pres på, siger den tidligere engelske landsholdsspiller til Viaplay efter AGFs sidste kamp i sæsonen, som endte 2-2 hjemme mod FC Nordsjælland.MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER