Torsten Brix

Direktør om ejere: De har ikke forstand på fodbold

Hvad sker der i Esbjerg?
- EfB var endt i en situation, hvor det var nødvendigt at kigge efter investorer. Over en lang periode blev der tabt rigtig mange penge, og det er bare dyrt at drifte EfB. Amerikanerne kom og reddede EfB på det niveau, vi spiller i dag…

Sådan siger EfB-direktøren Jens Hammer Sørensen til Politiken. Den vestjyske klub vandt bronze i 2019 og nu truer en nedrykning til Danmarks tredjebedste række. Der har været sportsligt kaos, men også en amerikansk ejer, der intet ved om fodbold:

- Der er mange historier om onde amerikanere, der sidder på den anden side af Atlanten og skal bestemme, hvem der skal spille fodbold i Esbjerg, og det er heldigvis ikke sådan, det hænger sammen. Det er det virkelig ikke, for så kan du ikke drive en fodboldklub, og så var jeg her ikke, hvis der skulle sidde nogle amerikanere, som i øvrigt selv siger, og det må du gerne citere mig for, at de ikke har forstand på fodbold. De har forstand på tal og statistik, og de tror på, at de kan få en økonomisk fodboldklub ud af EfB ved at få yngre spillere ind til knap så høje lønninger.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER