Niels Nedergaard

Juve-legende stopper

Juventus-anfører og ikon Giorgio Chiellini forlader Juventus efter denne sæson. Det bekræfter den italienske stopper selv.
Onsdag aften måtte Juventus skuffende se sig slået af Inter i Coppa Italia, og dermed må den italienske storklub indse, at denne sæson ikke bliver et år med trofæer til klubskabet. Det har nu fået konsekvenser. I hvert fald har en af holdets helt store stjerner og profiler gennem mange år, Giorgio Chiellini, valgt at stoppe i klubben.

- På mandag siger jeg farvel til stadion. Det er 100 procent min beslutning. Hvis jeg stadig har noget tilbage i tanken, så spiller jeg også den sidste i Firenze, siger Chiellini til det italienske medie Mediaset ifølge Ritzau, inden han tilføjer:

- I mange år har jeg sagt, at jeg ikke ønskede at stoppe, når jeg var faldet i niveau. Snart vil jeg være den største Juventus-fan uden for klubben. Efter så mange år i klubben kan jeg ikke ryste det af.

I juni stopper Chiellini også på det italienske landshold, når Italien møder Argentina i en venskabskamp på Wembley i London.

Han har dog endnu ikke meldt ud, hvorvidt karrieren er endegyldigt slut. Chiellini har efterhånden rundet en alder af 37 år. Han er noteret for intet mindre end 559 kampe i Juventus-trøjen, mens det også er blevet til 116 kampe for det italienske landshold.

Giorgio Chiellini er tidligere blevet kædet sammen med et skifte til den amerikanske MLS, hvor Los Angeles Galaxy lurer i kulissen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER