Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 0
(0 - 0)
FC Midtjylland
FC København
Emil Lyngholt

Jess Thorup inden topbrag: "Gummi-ben" bekymrer mig overhovedet ikke

FC København-træner Jess Thorup bekymrer sig ikke om Bo Henriksens seneste stikpille omkring "gummi-ben" i mesterskabsstriden.
FC Midtjylland tager i dag imod FC København på MCH Arena til en vital kamp i jagten på det danske mesterskab. Klubberne har en afstand på tre point i mellem sig, hvor FCK lige nu indtager førstepladsen i ligaen. FCM-træner Bo Henriksen var tidligere ude og ligge pres på FCK efter deres nederlag til Randers i den seneste runde. Her talte Bo Henriksen om "gummi-guf" (gummi-ben). I optakten til aftenens kamp, blev Jess Thorup spurgt ind til netop dette:

- Vi sagde fra dag et, at denne turnering bliver afgjort i sidste spillerunde. Vi tager en kamp ad gangen. Vi ligger fortsat i en meget gunstig position. Der bliver snakket så meget om kampen. Det vedrører ikke os. Vi koncentrerer os om kampen, hvor vi skal se en reaktion fra den seneste kamp mod Randers.

- Jeg parkerer den. Dem der har brug for at bruge det ord, kan bruge det. Jeg koncentrerer mig om det, som jeg kan gøre noget ved. Det er den præstation vi skal ind og levere inde på banen i dag.

Kampen fløjtes i gang kl. 18:00.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER