Stefan Lindahl

Chiesa påbegynder genoptræning

Juventus-profilen Federico Chiesa har smidt krykkerne, og er startet på genoptræningen.
I primo januar måtte Federico Chiesa forlade banen i Juventus’ 4-3-sejr på udebane mod Roma med en skade. Senere blev det bekræftet, at det var en alvorlig knæskade, som Juve-kantspilleren havde pådraget sig. Nu har italieneren smidt krykkerne, og påbegyndt genoptræningen. Det meddeler Gazzetta dello Sport.

Selv om Chiesa er i gang med genoptræningen, så har træning med resten af holdkammeraterne stadig lange udsigter. I øjeblikket bruger italieneren tiden på en motionscykel. Efter sigende kan kantspilleren til september begynde at træne sammen med resten af truppen. Det forventes dog ikke, at Chiesa er tilbage på banen for Juve før oktober-måned.

24-årige Chiesa har tilbragt næsten to sæsoner hos Torino-klubben på lån, og til sommer skal Juventus beslutte, om man ønsker at betale de 300 mio. kroner, som det vil koste at købe italieneren fri i Fiorentina. Angiveligt får skaden ikke indflydelse på den beslutning, da Juventus har tillid til, at Chiesa kan komme tilbage på samme niveau, som han forlod banen med.

61 kampe har Chiesa spillet for Juve, og her er det blevet til 18 scoringer og 14 assist. I sæsonen 2020/2021 vandt italieneren både Coppa Italia og den italienske Super Cup, inden det sidste sommer blev til den store EM-triumf sammen med Italien, hvor italieneren sammen med holdkammeraterne Gigio Donnarumma, Leonardo Bonucci, Leonardo Spinazzola og Jorginho kom på turneringens hold kåret af arrangørerne UEFA.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER