Elias Eliasson

Fransk stjerne afviste Manchester United

Dimitri Payet afviste angiveligt Manchester United inden han tog hjem til franske Marseille.
I godt et halvandet år spillede den nuværende Marseille-profil, Dimitri Payet, for West ham United. Her brillerede han med teknik, assist og lækre mål. Men han kunne faktisk være blevet i England.

Manchester United skulle angiveligt være en af de klubber, som jagtede den franske stjerne. Det var i foråret 2017, hvor Manchester United var ude med snøren efter den populære herre. Det fortæller den franske kreatør til RMC Sport. Her forklarer han, at:

- Jeg er ikke typen, der lever med fortrydelser. Jeg traf et valg, som var lige så meget relateret til fodbold, som det var til familien, og det var at vende tilbage til Marseille. Der var andre klubber, også store klubber. Der var Manchester United og andre. Men det var et personligt og familiemæssigt valg. Jeg tror, det var det bedste for mig og min familie.

Siden har den nu 35-årige kreatør været en stor profil i fransk fodbold, og han har leveret 56 mål samt 62 oplæg. Alene i den indeværende sæson er han disket op med 13 kasser og 12 oplæg på 39 kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER