Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Manchester United forventer, at Cristiano Ronaldo forlader klubben i slutningen af sæsonen, halvvejs i sin toårige kontrakt. (Football insider)


Leicester City håber på at overtale den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans til at underskrive en ny kontrakt på trods af interesse fra Manchester United og Arsenal. (Team Talk)

”The Foxes” håber at få lavet tre signings denne sommer. (Telegraph)

Den brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz kan forlade Aston Villa denne sommer, da manager Steven Gerrard har placeret en defensiv midtbanespiller øverst på sin ønskeliste til næste sæson. (Mail)

Everton planlægger et sommerskifte for Leicester Citys danske midterforsvarer Jannik Vestergaard. (Football Insider)

Middlesbroughs højre wing-back Djed Spence, der er udlejet til Nottingham Forest, ønsker et Premier League-skifte - da Arsenal og Tottenham stiller op med et sommerbud på 200 millioner kroner, og Manchester United har vist er interessere i den 21-årige englænder. (Mirror)

Tottenham har afgivet et bud på 17 millioner kroner på Oxford Uniteds irske midterforsvarer Luke McNally. (Football Insider)

Liverpool er klar til at købe den 16-årige skotske ungdomslandsholdsspiller Ben Doak fra Celtic for 5 millioner kroner. (Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik