Rasmus Ove

Ajax-stjerne bekræfter, at han er på vej væk

Stortalentet Ryan Gravenberch har nu bekræftet, at kontraktforhandlingerne mellem ham og Ajax er ovre og det forventes nu, at han vil blive solgt til sommer.
Den bare 19-årige midtbanekomet Ryan Gravenberch, der i denne sæson har spillet 26 af Ajax 27 Æredivisionskampe, forventes nu at skifte til sommer. I går skrev De Telegraaf, at Bayern München havde budt 186 millioner kroner. De Telegraaf melder, at Ajax kræver 260 millioner kroner, hvilket Bayern ifølge avisen ikke er klar på at møde, Bayern München er dog fortrøstningsfulde i forhold til at få en handel på plads til sommer.

I dag er der sparket yderlige liv til Gravenberch historien, da Gravenberch selv har udtalt til den hollandske Tv-station NOS, at forhandlingerne mellem Ajax og Gravenberch om en ny kontrakt er ovre. Gravenberch selv holder heller ikke Bayern Münchens interesse hemmelig.

- Du kan læse det alle vegne. Der er interesse fra Bayern, men jeg tror også fra andre klubber.

Han sagde følgende om det rygtede Bayern-tilbud:

- Jeg ved det ikke. Men hvis du er 25 millioner euro værd, kan du være stolt af dig selv, for det er mange penge.

Ryan Gravenberch har spillet for Ajax siden 2010, og har spillet sig gennem samtlige Ajax ungdomshold. Hans kontrakt udløber i sommeren 2023, men alt tyder på et skifte allerede til sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER