Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Konrad Cornelius Rasmussen

Atletico Madrid vil ende PSG-stjernes mareridt

”Gini” Wijnaldum har ikke engang været i PSG i en sæson, men nu er han allerede på vej videre. Diego Simeone og Atletico Madrid meldes interesseret i den hollandske midtbane-mand.
Wijnaldum var en stor profil i Liverpool, og I hans tid i Liverpool nåede han hele 237 kampe. Liverpool prøvede alt for at forlænge med hollænderen, men han valgte i stedet at tage til Paris og storklubben Paris St. Germain.

Det har dog ikke været den store succes for Wijnaldum, der har haft svært ved at spille sig til en plads på holdet i storklubben, hvor mange andre dygtige spillere har stået i foran i køen til spilletid.

Han har også tidligere været ude og lufte sin utilfredshed med situationen. Tilbage i oktober sagde han således til forskellige medier.

- Jeg må indrømme, at jeg ikke er helt tilfreds med situationen i Paris. Sådan er fodbold bare, og jeg skal nok lære at leve med det. Jeg er en fighter, og jeg vil gøre alt for at få spilletid igen, sagde Wijnaldum dengang.

Nu melder det spanske medie Mundo Deportivo så, at Atletico Madrid gerne vil hente den hollandske midtbanespiller til at forstærke det hårdt prøvede hold fra den spanske hovedstad.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER