Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Hvad er nyt i FIFA 21?

Var du klar over dette?
FIFA anses for at være den bedste sportsspilserie i verden og af alle de rigtige grunde. FIFA har været med i meget lang tid og mange har spillet siden 1999. Siden er spillet vokset og blevet bedre og større med flere opdateringer, forbedret fysik og visuals og meget mere end bare en simpel fodboldkamp.

Nu er FIFA2021 kommet på gaden og det betyder, at nogle ændringer i forhold til sidste spil. EA har en evne til at udgive en ny titel hvert år, da det kræver nogle ændringer i holdet samt introducerer nye og også fantastiske sæt til klubberne. FIFA har altid været den ubestridte konge af sportsspil i verden, da det giver den bedst mulige oplevelse, der nøje følger det virkelige liv eller i det mindste forsøger. Her følger af nye ting og funktioner i FIFA 21.


Her er, hvad der er NYT i FIFA 21
Ligesom ethvert andet FIFA-spil i serien, kommer FIFA 21 med en række ændringer og forbedringer til gameplayet. Men det vigtige her er at se, hvor godt spillerne tager det, for lad os være ærlige her og indse, at mange af de nye FIFA-titler såsom FIFA 20 har fået en masse kritik fra fansene for at være pengeskabende for EA, hvilket kan være korrekt.

En stor del af spillet handler nu om holdledelse og klubledelse. Det er ikke en dårlig ting, da det giver dig mere kontrol over spillet. FIFA-titlerne er blevet forbedret på den måde, du administrerer dine hold og tilmelder nye spillere til din klub ved hjælp af FIFA 21-mønterne, men problemet er den måde, du skal tjene disse mønter på, hvilket gør det langt mere kedeligt, end det er nødvendigt være.

En af de bedste ting er de forskellige spiltilstande, der er historietilstand, der er sæsoner og bedst af alt, VOLTA. Denne spiltilstand er ekstremt sjov at spille, især med dine venner, og FIFA 21 har formået at bygge videre på den fra den sidste FIFA-version, hvilket ikke var rigtigt i betragtning af, at det var anderledes end at spille på græs. Men med den nye FIFA 21-konto kommer du til at opleve nogle af de bedste ting i serien udover pengefælden selvfølgelig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER