Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Arsenal går på jagt i La Liga, Chelsea overvejer fremtiden uden flere vigtige forsvarsspillere og West Ham forhøjer prisen på Rice.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal er interesseret i at hente den 22-årige portugisiske angriber Joao Felix fra de forsvarende spanske mestre, Atletico Madrid. (El Chiringuito)


Arsenals håb om at hente Sergi Roberto i Barcelona, har fået et boost, da den 30-årige spanske landsholdsspiller endnu ikke har forlænget sin Barcelona-kontrakt. (Sun)

West Ham har forhøjet deres pris på den 23-årige engelske landsholdsspiller Declan Rice. London-klubben kræver nu en milliard for midtbanespilleren, som de tidligere krævede 892 millioner kroner for. (Times)

Chelsea overvejer et bud på Wolverhamptons engelske midtstopper, Max Kilman, da klubben forventer at miste en række forsvarsspillere på frie transfers i slutningen af sæsonen. (Talksport)

RB Leipzigs Christopher Nkunku vil koste Manchester United mindst 558 millioner kroner, hvis de vil gøre alvor af deres interesse for den franske midtbanespiller. (Bild)

Newcastle og Aston Villa ligger bedst til i kampen om engelske Joe Gomez, hvis Liverpool beslutter at sælge den 24-årige forsvarsspiller til sommer. (Athletic)


Crystal Palace kan se frem til en hård kamp for at beholde 20-årige Michael Olise, som er jagtet af Arsenal, Chelsea og Everton såvel som udenlandske klubber som Bayern München og Lille. (Sun)

Liverpool forventes at genoptage interessen for Inters 24-årige argentiner Lautaro Martinez, som de italienske mestre angiveligt kræver 670 millioner kroner for. (Calciomercato)

Nottingham Forest har påbegyndt kontraktforhandlinger med den 20-årige waliser Brennan Johnson i et forsøg på at afskrække interesserede klubber som Brentford, Crystal Palace og West Ham. (Standard)

Arsenal forventes at tilbyde manager Mikel Arteta en ny treårig kontrakt til sommer. (Sun)

Manchester City er tæt på at hente den unge brasilianer Savio fra Atletico Mineiro. De engelske mestre sender dog den 17-årige angriber på en lejeophold til hollandske PSV. (Voetbal International)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik