Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Hvem hiver trofæet hjem?

Knockout-fasen af Champions League er skudt i gang...
Den længe ventede finale i Champions League finder sted den 28. maj 2022 på Sankt Petersborgs Gazprom Arena, men hvilke af de 16 hold kommer til at kæmpe om titlen i år? Og hvem løber i sidste ende afsted med det store trofæ? Efter en spændende sæson tyder meget på, at et velkendt ansigt havner i finalen – igen. Lad os tage et kig på nogle af slutrundens mest omdiskuterede hold.


Manchester City
Hvis du spørger eksperterne eller kigger på de seneste odds, så er Manchester City et af de klare favoritter til at vinde Champions League. Derfor er der en god chance for, at de havner i finalen i Sankt Petersborg. Ligesom sidste år, da de tabte til Chelsea. Holdet er i god form, og skal spille mod Sporting CP i deres næste kamp, så chancerne er gode. I hvert fald, hvis du spørger de mange bookmakers.

Manchester United
Manchester United har skabt overskrifter, siden Ronaldo vendte tilbage til klubben, men 2021 var ikke et nemt år for klubben, som led et kæmpe nederlag til Liverpool og måtte vinke farvel til Solskjær. Nu har Ralf Rangnick overtaget som midlertidig træner. Alligevel har Man United kæmpet sig til slutrunden i Champions League, men sports-oddsene ser ikke lovende ud. Tror du, at de tager fejl? Så kan du begynde at oddse på Leo Vegas Sport gennem dette link. Hvis du er heldig, bliver de slutrundens “Dark Horse”.

Bayern München
Bayern har vundet mange overbevisende sejre i Champions League, og har imponeret fans med deres kamp mod Barcelona. Sammenlignet med de andre resterende hold er de den absolutte topscorer. Og det vildeste af det hele er, at otte af deres mål blev scoret af en enkelt spiller: Robert Lewandowski. Spørgsmålet er bare, om det er nok til at ende i finalen og vinde den prestigefyldte titel? Ser vi på de seneste sportsodds, tager de andenpladsen efter Manchester City.

Liverpool
Der er ingen tvivl om, at Liverpool er et fabelagtigt hold. Med masser af talentfulde profiler har klubben ganske enkelt masser af energi, og det er svært at se, hvad deres svagheder er - især når de har en spiller som Mohamed Salah. Desuden ligger de i øjeblikket nummer tre i Premiere League. Derfor er der også mange eksperter, der spår, at de har gode chancer for at ende i finalen til maj, især med Inter Milan som deres næste modstander.

Real Madrid
Real Madrid har lidt af en kamp foran sig, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at komme videre til finalen i Sankt Petersborg i maj. Selvom holder uden tvivl har, hvad der skal til, skal de først forbi rivalen Paris Saint-Germain F.C - og det bliver ikke nemt. Desuden må vi også indrømme, at Real Madrid ikke er, hvad de var engang. Derfor er der mange, der tror, at pariserne snupper sejren og måske endda det store trofæ.

Selvfølgelig fortjener hold som Chelsea også at blive nævnt. De sidste vindere af Champions League har stadig gode odds. Så hvem ved? Måske vinder de for anden gang i træk?

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER