Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Manchester United overvejer at gå all-in på Serie A-profil. Herunder er tirsdagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den 26-årige franske Manchester United-angriber, Anthony Martial, ønsker at forlade Manchester United, men vil ikke på en lejeaftale hos en anden engelsk klub FC Barcelona, Sevilla og Juventus er alle interesseret i et januarskifte. (Fabrizio Romano på Twitter)


Manchester United sætter fokus på Aston Villas 27-årige skotske midtbanespiller, John McGinn, som klubben vil hente i sommertransfervinduet. (Telegraph)

Newcastle har afgivet et bud på 223 millioner kroner for Atalantas 30-årige colombianske angriber, Duvan Zapata. (Daily Record)

Den 25-årige spanske Wolverhampton-kantspiller, Adama Traoré, kan få grønt lys til at forlade klubben inden 24 timer, da den spanske landsholdsspiller er sat i forbindelse med Tottenham og sin tidligere klub, FC Barcelona. (Star)

Den 29-årige kroatiske Glasgow Rangers-venstreback, Borna Barisic, har bekræftet, at en klub har aflagte t bud på ham i dette transfervindue. Udtalelsen kommer i forbindelse med, at både Watford og Aston Villa er interesseret. (Sky Sports)

Manchester United er forrest i kampen med Juventus og Inter omkring underskriften på den 26-årige serbiske Lazio-midtbanespiller, Sergej Milinkovic-Savic, hvor Lazio forlanger mindst 595 millioner kroner for serberen. (Il Messaggero via Sport Witness)


Paris Saint-Germain har tilbudt Chelsea en chance for at tilknytte den 29-årigre franske forsvarsspiller, Layvin Kurzawa, men Thomas Tuchel er ikke klar på at hente franskmanden selvom at Ben Chilwell er ude med en alvorlig knæskade. (Goal)

Den 35-årige franske Tottenham-målmand, Hugo Lloris, er tæt på at forlænge sin kontrakt med Spurs. (football.london) 

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik