Fodbold nyheder

Tidligere Liverpool-angriber skal vælge mellem Reading og Burnley

Af Philip Sinkbæk Jensen

Andy Carroll har haft kontraktudløb i Reading, som regner med, at englænderen bliver i klubben. Omvendt regner Burnley med, at Caroll skal spille Premier League-fodbold igen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Andy Carroll er officielt klubløs efter at en korttidskontrakt med Reading udløb i går. Burnley banker på døren mens Reading regner med loyalitet og kontraktforlængelse.


Den 33-årige tidligere Liverpool-, Newcastle- og West Ham-bomber, Andy Carroll, er ønsket i Burnley som erstatning for Chris Wood, men Reading har romantiske nøkker omkring den tidligere engelske landsholdsangriber, som klubben forventer skriver under på en kontraktforlængelse.

Ifølge engelske the Sun, så forventer Reading-manageren, Veljko Paunovic, at Carrols seneste mål mod Middlesbrough i weekenden ikke er det sidste mål, som han har scoret for Reading;

- Det er en teknisk problemstilling i forhold til kontraktudløbet i dag (sagt efter kampen, red.), men det betyder ikke, at han nødvendigvis forlader os.

- I min samtale med ham, der følte jeg, at han oprigtigt ønsker at blive hos os. Det er en fodboldmæssig mulighed for ham at blive hos os, så forhåbentligt forbliver han i klubben, udtalte Paunovic efter Middlesbrough-kampen i lørdags.

Andy Carroll imponerede Reading-manageren ved sin prøveperiode i klubben efter at være blevet sat fri af Newcastle i sommeren 2021. Derfor fik den hovedstødsfarlige angriber en kort kontrakt på to måneders varighed i Reading.


Andy Carroll har spillet syv kampe for Reading og scorede sit første mål i weekenden. Derudover har han sammenlagt scoret 79 mål for Liverpool, Newcastle og West Ham i 334 kampe samt to mål i ni kampe for ’the Three Lions’.


Mere om Andy Carroll

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE