Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Rasmus Ove

Daramys direkte konkurrent officiel i Shakhtar

Den 24-årig højre wing David Neres er officiel i shakhtar Donetsk
Efter 121 kampe med 37 mål og 35 assist til følge i Æresdivisionen er David Neres nu officiel i Shakhtar Donetsk. David Neres var blandt de helt store profiler, da Ajax i 2019 nåede Champions League-semifinalen. Neres kommer til at koste Shakhtar 89 millioner kroner, men handlen kan stige til 119 millioner.

Neres var tilbage i december 2019 hele 335 millioner kroner værd, ifølge transfermarkt, men har ikke bygget nok på sit spil, til for alvor at leve op til sit dengang skyhøje vurderet potentiale. David Neres har i denne sæson, fået massere minutter på banen, men har ikke som tidligere været en urørlig del af startopstillingen. Dette har fået Ajax til at slå til på et bud fra ukrainske Shakhtar, der kommer som et uventet næste skridt i den brasilianske wings karriere, man havde forventet skulle udfolde sit talent i europæiske topligaer de næste mange år.

David Neres har været en direkte konkurrent for danske Daramy i Ajax, skiftet kan måske være hans mulighed for at etablere sig i startopstillingen. Rygterne lyder dog på at, Ajax skulle være interesseret i Steven Bergwijn, som kan blive danskerens nye konkurrent.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER