Konrad Cornelius Rasmussen

Stort smitteudbrud hos stjernespækket Africa Cup of Nations-favoritter

Der har i flere uger været bagt op til de afrikanske mesterskaber. Der er blevet stillet mange spørgsmål til sikkerheden omkring Covid-19. Allerede inden start viser pandemien tænder.
Senegals landshold er et af de mest stjernespækkede mandskaber til det forestående afrikanske mesterskab. Aliou Cisse´s mandskab er dog blevet ramt af flere corona-tilfælde til bærende spillere her kort inden tuneringsstart.

Først kom det frem, at Kalidou Koulibaly var testet positiv. Han er nu rejst hjem til Napoli, hvor han er placeret i isolation. Corona-snebolden er dog ikke færdig med at rulle hos det senegalesiske mandskab.

Udover Koulibaly, så er Chelsea-målmanden Edourd Mendy og angriberen Famara Diedhiou også testet positiv i landsholdslejren. De er nu isoleret for sig selv i lejren.

Der har dog også været problemer med corona inden afgangen til Cameroun for senegaleserne. Inden holdet forlod Dakar i Senegal var der allerede seks spillere, som var blevet testet positive.

Det drejer sig om Saliou Ciss, Bamba Dieng, Mame Baba Thiam, Pape Matar Sarr, Namplays Mendy og reservemålmanden Alred Gomis.

Landstræner Aliou Cisse har derfor kun 17 spillere til rådighed i skrivende stund.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER