Philip Dar

Newcastle forhøjer buddet på Lille-hollænder

Den engelske klub nægter at give op i jagten på Sven Botman
Fredag blev det officielt, at Kieran Trippier var blevet hentet til Newcastle, som den storsatsende klubs første indkøb efter den økonomiske overtagelse af klubben. Newcastle er dog langt fra færdige på markedet. Flere kilder har nemlig meldt klubben interesseret i Lilles hollandske midtstopper Sven Botman.

Interessen i Lille-forsvarsspilleren Sven Botman, er ikke noget nyt fra Newcastle, men nu får den alligevel nyt liv. Lille har ellers virket afvisende overfor et salg af den stærke midtstopper, men nu har et nyt bud fra Newcastle, tvunget den økonomisk pressede Ligue 1-klub til at genoverveje et salg.

Ifølge The Athletic, har Newcastle nemlig forhøjet et tidligere bud på Sven Botman. Det præcise beløb kendes ikke, mens det også er uvist hvordan Lille har reageret på buddet, men Lille kan blive tvunget til at sælge, hvis buddet er stort nok, da klubben har gevaldige problemer med økonomien.

Dog er Lille ikke meget for et salg, da klubben står foran et Champions League-opgør i ottendedelsfinalen mod de forsvarende mestre fra Chelsea.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER