Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Christian Bang Jensen

Gabigol til Newcastle, Raphinha på blokken i storklubber og en potentiel byttehandel mellem to blåklædte Premier League-klubber. Få dagens engelske rygter her:

Article image

Nyrige Newcastles første store transfer kan blive den brasilianske angriber Gabriel Barbosa, men den 25-årige ”Gabigol” vil helst blive hos sin brasilianske klub Flamengo. (Mirror)


En anden brasilianer, Leeds-kantspilleren Raphinha, er blevet sat i forbindelse med Liverpool og Bayern München, men den 25-årige landsholdsspiller vil ikke presse på for et skifte i januar. (Mirror)

Den tjekkiske angriber Patrik Schick er blevet et mål for en række Premier League-klubber. Spejdere fra Arsenal, Everton, Manchester City, Tottenham og West Ham har i de seneste måneder været på besøg i Bayer Leverkusen, men den tyske klub har ikke travlt med at sælge spilleren, der er under kontrakt til 2025. (90 min)

Manchester City vil ikke hente en erstatning for spanske Ferran Torres, der skifter til Barcelona 1. januar, men vil i stedet give mere spilletid til unge spillere som den 19-årige englænder Cole Palmer. (Times)

Everton har diskuteret en potentiel aftale med den 28-årige engelske midtbanespiller og tidligere ”Toffees”-akademidreng Ross Barkley, der kan tilbage til den blå del af Liverpool på en lejeaftale fra Chelsea i januars transfervindue. (Telegraph)

”The Blues” vil omvendt overveje at forsøge at hente Evertons 28-årige franske venstreback Lucas Digne, da Chelsea sandsynligvis vil være uden den engelske forsvarsspiller Ben Chilwell i en længere periode på grund af en knæskade. (90 min)


Chelsea er også interesseret i at tilbagekalde den 27-årige italienske venstreback Emerson Palmieri fra sit lån i Lyon eller den 19-årige hollænder Ian Maatsen fra Championship-klubben Coventry City. (Goal)

Aston Villas 25-årige brasilianske angriber Wesley har modtaget tilbud om at vende tilbage til Brasilien i januar fra både Internacional og Sao Paulo. (Mail)

QPR er foran Nottingham Forest i forsøget på at hente den 30-årige engelske forsvarsspiller Steve Cook fra Bournemouth. (Mail)

Middlesbrough nærmer sig et skridt for at hente den 21-årige irske angriber Aaron Connolly på lån fra Brighton. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik