Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
AC Milan håber på at hente Chelsea-fløjspilleren Hakim Ziyech. (Calciomercato)


Liverpool kigger efter Real Madrids midtbanespiller Eduardo Camavinga. (El Nacional)

Tottenham overvejer at hente Juventus midterforsvareren Matthijs de Ligt. (The Sun)

Arsenal-boss Mikel Arteta siger, at der hænger en "mørk-sky" over fremtiden for Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah. Den franske angriber og den tidligere engelske U21-angriber er begge uden kontrakt ved udgangen af sæsonen. (Guardian)

Nketiah, ønsker at skifte for at få almindelig førsteholdsfodbold på trods af, at The Gunners er ivrige efter at forlænge hans kontrakt. (Mail)

Tottenham-manager Antonio Conte har besluttet, at den hollandske kantspiller Steven Bergwijn stadig har en fremtid i klubben på trods af interesse fra klubber i udlandet. (Sky Sports)


Chelsea er interesseret i Barcelonas og USAs forsvarsspiller Sergino Dest. (El Nacional)

Ralf Rangnick kan muligvis tage kontakt til hans tidligere arbejdsgiver, RB Leipzig for midtbanespilleren Amadou Haidara, da han søger en afløser for Nemanja Matic, i Manchester United. (Mirror)

Martials løn på 2,1 millioner kroner om ugen gør hans afgang fra United kompliceret. (The Athletic)

Tottenham fører kampen om at hente AC Milans midtbanespiller Franck Kessie. Spurs-holdet bliver nødt til at kæmpe mod interessen fra Paris St-Germain, som også er ivrige efter den 25-årige. (Calciomercato)

Brentford er i forhandlinger med Nottingham Forest om en januaraftale for den 20-årige Wales-kantspiller Brennan Johnson. (90min)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik