Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.

Article image

Liverpool fører kapløbet om at hente den 18-årige engelske midtbanespiller Jude Bellingham fra Borussia Dortmund næste sommer. (Mirror)


Manchester United og Liverpool får konkurrence fra Atletico Madrid om den 18-årige amerikanske angriber Ricardo Pepi. (CBS)

Liverpool-manager Jurgen Klopp siger, at Mohamed Salahs situation er "fuldstændig normal", da klubben forsøger at færdiggøre nye kontraktvilkår med den 29-årige egyptiske angriber. (Guardian)

Liverpool er interesseret i den 28-årige Juventus-angriber Paulo Dybala, hvis kontrakt udløber i slutningen af sæsonen. (Calciomercato)

Arsenal-manager Mikel Arteta vil købe en angriber i januars transfervindue. (Mirror)

Nicolas Pepe er frustreret over sin manglende spilletid i Arsenal og vil vurdere sine muligheder i januar. (Football.London)


West Ham overvejer et lånebud på Manchester Citys forsvarsspiller Nathan Ake. (Sun)

West Ham står over for at være uden den 27-årige franske forsvarsspiller Kurt Zouma i 12 uger på grund af en baglårsskade. (Times)

Leeds Uniteds midtbanespiller Kalvin Phillips har også en baglårsskade, og den engelske landsholdsspiller kan være ude i op til to måneder. (Telegraph)

Den tidligere Manchester United-keeper Edwin van der Sar, som i øjeblikket er Ajax-topchef, tror på, at "at en dag vil tidspunktet indfinde sig", hvor han skal påtage sig en rolle i Manchester United. (Metro)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik