Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 2
(0 - 2)
Dynamo Kiev
Bayern München
D. Harmash (70)
R. Lewandowski (14), K. Coman (42)
Konrad Cornelius Rasmussen

Optakt: Dynamo Kiev – Bayern München

Dynamo Kiev tager tirsdag imod mægte FC Bayern München hjemme i Ukraine.
Ukrainerne har endnu ikke vundet i denne sæson af Champions League. Første kamp endte med en pointdeler i Benfica, men de tre næste kampe er endt i nederlag. Først en 5-0-afklapsning mod dagens modstandere fra Bayern, og derefter to smalle 1-0-nederlag til Barcelona.

Kiev-klubben ligger sidste i gruppe E.

Bayern har derimod haft et forrygende gruppespil indtil videre. De har vundet alle kampe i gruppen, og sidste rundes 5-2-sejr over Benfica sikrede dem videre avancement fra gruppespillet. Hvis de vinder over Dynamo Kiev i sidste kamp, er de også sikre på at ende som nummer ét i gruppen.


Tidligere opgør mellem de to klubber

De to hold har mødt hinanden i alt ni gange tidligere i historien. Historien fortæller, at Bayern har overhånden i de indbyrdes opgør mellem de to klubber. Aftenens værter har kun vundet to af de ti kampe. Bayern har stået for seks af sejrene, og én enkelt kamp er endt uafgjort.

Sidste kamp mellem de to hold endte, som tidligere nævnt, 5-0 til tyskerne.


Bud på kampens profil

Kan man komme undgå at nævne den polske skarpretter Robert Lewandowski? Hvis polakken spiller, så er det næsten en naturlov, at den 33-årige målsluger for nettet til at blafre. Lewandowski har spillet fire kampe i dette års Champions League, og har lavet otte mål. Han har scoret vanvittige 81 mål i bare 100 Champions League-kampe, og han virker bare ikke til at gå ned i kadence.


Bud på kampens resultat

Det lugter langt væk af en sikker sejr til den velsmurte bayerske maskine. Flere medier i Ukraine har allerede meldt ud, hvordan de på ingen måde ser Dynamo Kiev have en chance for at få noget med fra kampen. En sikker 0-3-sejr til Bayern vil ikke være overraskende. Kievs chance er, hvis de får skubbet holdet op, så de ikke bliver mast helt ned i deres eget mål.





Karantæner og skader:

Dynamo Kiev
Ruslan Nescheret (Ukendt skade)
Denys Popov (Knæskade)
Vladyslav Supryaga (Ukendt skade)
Artem Besedin (Knæskade)

Der er ingen karantæner hos Dynamo Kiev.

Bayern München
Josip Stanisic (Covid-19)
Michaël Cuisance (Covid-19-karantæne)
Jamal Musiala (Covid-19-karantæne)
Serge Gnabry (Covid-19-karantæne)
Kingsley Coman (Muskelproblemer)
Eric Maxim Choupo-Moting (Covid-19-karantæne)

Bayern München har Dayot Upamecano ude med karantæne.