Fodbold nyheder

Sarri vil have en Loftus-Cheek-type i næste transfervindue

Af Stefan Lindahl

Maurizio Sarri er i gang med at planlægge Lazios januar-transfervindue, og her har den italienske træner en plan om at hente en spiller som minder om Chelsea-spilleren Ruben Loftus-Cheek.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lazios træner Maurizio Sarri mødes med klubbens præsident Claudio Lotito i nærmeste fremtid for at diskutere mulige transfer-emner med henblik på det nært forestående januar-transfervindue. Her har Sarri særligt et ønske.


Ifølge mediet Il Messaggero vil den italienske træner have en spiller, som enten minder om Chelseas midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek, eller er Ruben Loftus-Cheek.

Hvis Lazio og Sarri går efter englænderen til januar, så vil det ikke være første gang. Efter sigende forsøgte Lazio, efter Sarris ankomst, også i sommer-transfervinduet at hente Loftus-Cheek til Rom.

Hvis det ikke lykkes, så vil Sarri have en anden spiller med de samme karakteristika. Sarri er nemlig stor fan af Chelsea-spilleren, som efter sigende passer perfekt ind i hans system.

Da Sarri var Chelsea-manager i 2018/2019-sæsonen spillede nu 25-årige Loftus-Cheek 24 Premier League-kampe. Sarri er derfor den Chelsea-manager, som har brugt den engelske midtbanespiller i flest Premier League på en enkelt sæson. Udover to leje-ophold hos Crystal Palace og Fulham, så har Loftus-Cheek tilbragt hele sin karriere i Chelsea.

Mere om Ruben Loftus-Cheek

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik