Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Barcelona-spillerne er trætte af brasilianske Philippe Coutinho og anklager ham for at have sænket sit engagement som følge af rygterne om et potentielt skifte til Newcastle. (Star)

Barcelona er klar til at tilbyde Ousmane Dembele en kontrakt, hvor han bliver lønnet efter antal spilleminutter. (Sport)

Genoa-boss Andriy Shevchenko vil hente Chelsea-amerikaneren Christian Pulisic. (Secolo XIX)

Barcelona bør hente Lionel Messi tilbage i 2023, når han kontrakt med Paris Saint-Germain udløber. Det mener Victor Font, tidligere præsidentkandidat i FC Barcelona. (Marca)

Tyske Borussia Mönchengladbach overvejer et januar-bud på Arsenals engelske angriber Eddie Nketiah. (Sun)

Den tidligere amerikanske landstræner og Swansea-manager Bob Bradley ligner Toronto FC´s nye mand i trænersædet. (AS)

Inter ønsker stadig at hente Ajax-keeper André Onana på en fri transfer i 2022. En mundtlig aftale er angiveligt på plads og aftalen fuldføres derfor, når det er muligt i forhold til Onanas dopingkarantæne. (Fabrizio Romano via Goal)

Stortalentet Xavi Simons er blevet tilbudt en ny PSG-kontrakt, men hans agent Mino Raiola er afventende, da han ønsker forsikring om, at Simons vil få førsteholdsfodbold i den franske hovedstadsklub, ellers ønsker han at finde en ny klub. (Fabrizio Romano via Goal)

Toronto FC overvejer at hente Napolis italienske hurtigløber Lorenzo Insigne. (Goal)

Inter og Napoli jagter Cagliari-midtbanespilleren Nahitan Nandez. Begge klubber ønsker at byde på Nandez til januar, men midtbanespillers nuværende kontrakt udløber først i 2024, så han vil næppe kunne hentes billigt. Cagliari forlanger angiveligt 220 millioner kroner for Nandez. (Goal)

Arsenal-angriber Alexandre Lacazette er stadig interesseret i et januarskifte til Atletico Madrid. Den franske angribers kontrakt udløber i 2022. (Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER