Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Hvad skal man lave - til vinter?

Fire hyggelige stue-aktiviteter du kan give dig til i de kolde måneder.
Det er ikke rigtigt til at komme udenom de kolde lange, efterårs- og vintermåneder, når man er bosat i norden. Årstiderne er medvirkende til at folk opholder sig mere indendørs i varmen, end udenfor i kulden. Og det kan for nogle godt blive lidt ens formet med tiden. Men det er også, hvad man gør det til, for det kan også være særdeles hyggeligt at være derhjemme. Det handler blandt andet om at finde nogle hyggelige aktiviteter, men også at gøre hjemmet til et hyggeligt sted at være. Særligt når man ved, man skal bruge lang tid der i de kommende måneder. Læs med her.


Lav stuen til en råhygge stue
Det er alligevel måske, det allerførste skridt for at forberede sig mod i kommende måneder. At lave stuen til et dejligt sted at være. Måske, er det sofaen som skal udskiftes eller der måske skal købes nogle dejlige tæpper, puder eller andre hyggelige pynte ting. Det handler om at få stuen til at udstråle og føles som et varmt sted. Få gerne fat i både lyskæder, eller tænd op i stearinlysene for ekstra hygge.


Alt med fodbold
Elsker du fodbold, så kan du jo bruge vintermånederne på at læse op på nyheder og rigtigt følge med i, hvad der sker rundt omkring indenfor denne sportsgren. Inviter eventuelt vennerne over til en fodbold aften derhjemme med masser af god mad, kolde drinks og et ordenligt tv.


Afslapning på sofaen
Du behøver ikke lægge i sofaen og trille tommelfingre. Hvis du trænger til at blive udfordret lidt, så kan det være et online spil er relevant. Der findes forskellige muligheder online, herunder gratis spil og nettikasino. Sidstnævnte skal man selvfølgelig være varsom med, da man spiller pm penge. Et andet godt tip er, eventuelt at forkæle dig selv med lidt ekstra streaming muligheder hen over de kommende måneder. Hvis man kun har én enkelt, kan det måske være rart at have et større udvalg, når man nu ved man skal bruge masser af tid på sofaen.


Inviter vennerne over til film og popcorn
Hvis der skal ske noget lidt anderledes, så kan du eventuelt invitere vennerne over til en hyggelig film aften. Stuen, kan eventuelt laves til én stor seng, med madrasser, dyner, puder og masser af snacks. I kan eventuelt køre maraton af en eller anden filmserie og så lave et overdådigt snacks-bord. Hvis ikke fladskærmen, er stor nok så kan det være der er en som har en projekter og et lærred. Vaskeægte movie-night stemning som man ser på billeder og film. Det er i hvert fald en aktivitet som kan være hyggelig, når vejret udenfor er koldt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER