Fodbold nyheder

Kontraktudløb i 2023: Leicester-belgier er i kikkerten hos europæiske topklubber

Af Philip Dar

Youri Tielemans tiltrækker sig opmærksomhed fra blandt andet Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester skal forberede sig på at skulle kæmpe for deres belgiske midtbaneprofil Youri Tielemans, som kom til klubben fra AS Monaco i 2019. Tielemans´ kontrakt med Leicester udløber i 2023 og flere europæiske storklubber er derfor begyndt at holde et skarpt øje på den 24-årige midtbanespiller.

Tielemans´ tid i Leicester har været en stor succes, da udviklingskurven kun har været opadgående og to trofæer er blevet løftet indenfor det seneste år. Leicester har nemlig både vundet FA Cup, hvor Tielemans scorede det afgørende mål i finalen, og Community Shield.

Ifølge det italienske medie Calciomercato, står hele syv klubber klar til at hente Youri Tielemans. De syv klubber er Juventus, Bayern München, Real Madrid, Atletico Madrid, Chelsea, Liverpool og Manchester United. Mediet CaughtOffside melder dog, at Tielemans er opsat på at blive i Premier League, hvilket får pilen til at pege i retning af Manchester United, Chelsea og Liverpool. Både Manchester United og Liverpool har nævneværdige problemer på den defensive midtbaneposition, hvor Manchester United lader til at mangle kvalitet, mens Liverpool stadig leder efter Georginio Wijnaldums afløser.

Mere om Youri Tielemans

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik