Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

Oblak: Vi skal spille op til vores bedste for at få point

Sloveneren kom med en klar udmelding forud for tirsdagens storkamp.
På tirsdag venter der en sand europæisk storkamp, når de spanske mestre fra Atlético Madrid tager imod Liverpool hjemme på Wanda Metropolitano i Champions League. De to klubber mødte også hinanden i sidste sæsons 1/16-finale, og der lykkedes det spanierne, at tage til Anfield og slå englænderne ud efter forlænget spilletid.

Jan Oblak spillede en stor kamp dengang, og på tirsdag skal hele holdet spille op til sit bedste, hvis de skal hente point. Det udtalte den slovenske målmand i et interview med spanske Marca:

- Det er altid spektakulære kampe imod Liverpool. Det er en fantastisk klub, et fantastisk hold, og det er altid svært og intenst, og det bliver ikke anderledes på tirsdag. Liverpool er i god form, men det er vi også, så det bliver meget interessant. Vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal have point.

Jan Oblak kom til Atlético Madrid i 2014 fra Benfica, og han overtog pladsen i målet, da belgiske Thibaut Courtois vendte tilbage til Chelsea. Sidan da, har han været den faste mand på stregen, og det er blevet til hele 313 kampe for klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER