Fodbold nyheder

Avis:
Newcastle forhører sig om Barca-forsvarer

Af Daniel Fisker

Newcastle Uniteds nye ejere har ifølge den spanske avis Sport planer om en lille januar-investering i en FC Barcelona-forsvarer.

Article image

Newcastle Uniteds nye – og ekstremt rige – ejere kommer tilsyneladende ikke til at spille med de økonomiske muskler, når januar-transfervinduet åbner. Den spanske avis Sport mener i hvert fald at vide, at den sportslige ledelse i Newcastle derimod vil vente til næste sommer, før der bliver investeret stort i nye spillere.

Dermed er det dog ikke udelukket, at Premier League-klubben kommer til at investere i nye spillere, når januar-transfervinduet åbner. Sport rapporterer, at Newcastle, som har planer om en lille januar-investering, har forhørt sig i FC Barcelona, hvor Clément Lenglet topper Newcastles ønskeliste.

Selvom FC Barcelona har fået en katastrofal start på den nye sæson, har Ronald Koeman tilsyneladende ikke været villig til at ryste posen og give den 26-årige franskmand en reel chance i den catalanske storklub. Lenglets spilletid er i denne sæson blevet begrænset til fire La Liga-kampe – og 95 minutter på banen.

Barca købte Lenglet i sommeren 2018, hvor den catalanske storklub betalte Sevilla 267 millioner kroner for den dengang 23-årige midtstopper. Lenglets kontrakt i FC Barcelona strækker sig til sommeren 2026, men hans transferværdi er ifølge Transfermarkt faldet til 186 millioner kroner, så derfor kunne den franske forsvarsspiller godt passe med en lille Newcastle-investering.

Mere om Clément Lenglet

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik