Philip Sinkbæk Jensen

Jürgen Klopp indstillet på Adama Traoré

Adama Traoré har udviklet sig til én af ekstremerne i Premier League hos Wolverhampton, og vil med sine enorme styrke og hurtighed passe perfekt ind i Liverpool.
Den 25-årige catalanske kantspiller, Adama Traoré, har ambitioner om at spille hos en topklub på ny, hvilket Jürgen Klopp kan indfri denne vinter med et tilbud om et skifte til Liverpool.

Ifølge det catalanske medie El Nacional, så har Liverpool intensiveret sin interesse for den muskuløse Wolverhampton-kugle, der eftersigende kan lide Liverpools spillespil med hurtige kontraangreb og hurtig boldomgang, hvilket vidner om en pakke, som Adama ikke kan afvise.

Adama Traoré har sin forboldopvækst i FC Barcelona, hvorefter han blev hentet til engelsk fodbold af Aston Villa, dernæst Middlesbrough og senest Wolverhampton i 2018. Adama har ifølge Transfermarkt en øjeblikkelig markedsværdi på 223 millioner kroner, hvilket er lidt mere end de 150 millioner kroner, som Wolves betalte for Adama i 2018.

Adama er kontraktmæssigt bunde til Wolves til 2023, men har i flere anledninger antydet, at catalonieren søger nye græsgange i forbindelse med sin status som spansk landsholdsspiller og profil i Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER