M. Hinteregger (32), F. Kostić (83)
Philip Sinkbæk Jensen

Jesper Lindstrøm og Frankfurt brød vild Bayern-stime

Julian Nagelsmann havde aldrig tabt med Bayern München før i går. Undertippede Frankfurt med Jesper Lindstrøm i startopstillingen gjorde, hvad der virkede umuligt, og slog Bayern for anden gang i træk.
Bayern München havde ikke tabt i 30 hjemmekampe i streg, da ligaens 1.-plads tog imod nedrykningstruede Eintracht Frankfurt på 14.-pladsen, der slog sydtyskerne med 2-1 med Jesper Lindstrøm i startopstillingen. Det er første gang i 21 år, at Frankfurt slår Bayern München i München, hvor det i 2000 også blev til en 2-1-sejr.

Det lå absolut ikke i kortene, at Eintracht Frankfurt skulle slå et Bayern-mandskab i stærkeste opstilling. Frankfurt havde blot 32 procent af boldbesiddelsen og tre skud på mål mod Bayerns 11 skud på mål. Andelen af sejren kan i høj grad tilskrives Frankfurts målmand, Kevin Trapp, der diskede op med den ene redning efter den anden.

Jesper Lindstrøm startede inde for første gang i fire kampe som den anden offensive midtbanespiller sammen med Filip Kostic, der scorede til 2-1 i 83. minut. Lindstrøm blev udskiftet efter 61 minutter, hvor det blot blev til et offsideløb efter at have stået langt tilbage på banen.

Det er ikke første gang i nyere tid, at Frankfurt præsterer overraskelsen mod Bayern, da bankbyen slog Bayern 2-1 på hjemmebane i februar-måned i år, og har dermed vundet de to seneste indbyrdes opgør.