Philip Sinkbæk Jensen

Yaya Touré tilbyder sin arbejdskraft til FC Barcelona

Der er krise i FC Barcelona, og derfor har den tidligere FC Barcelona- og Manchester City-profil, Yaya Touré, tilbudt sin hjælp til klubben.
Den 38-årige ivorianer og tidligere FC Barcelona-midtbanespiller, Yaya Touré, har tilbudt sin arbejdskraft til økonomisk- og spillemæssigt pressede FC Barcelona. Det er dog usikkert, om det er som spiller, træner eller spillende træner.

Yaya Touré, der spillede hos catalonierne fra 2007 til 2010, har ikke spillet professionelt fodbold i to år, og er i øjeblikket assistenttræner i russiske Akhmat Grozny. FC Barcelonas cheftræner, Ronald Koeman, ser ikke ud til at sidde længe i trænersædet, hvis FC Barcelona bliver ved med at tabe.

FC Barcelona befinder sig i øjeblikket på en 9.-plads i La Liga, og tabte senest 0-2 til de forsvarende mestre fra Atletico Madrid. Yaya Touré regerede derfor på situationen i klubben med et tweet, hvor ivorianerne understreger, at klubben har båret profilen frem i sin karriere, og vil derfor altid stå klar til at hjælpe klubben, hvis der er brug for det.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER