Asbjørn Steffensen

Juventus-profil kommenterer på rygter: Det har intet på sig!

Federico Chiesa har kommenteret på rygterne om, at han ikke er glad for træner Massimiliano Allegri.
Juventus har ikke fået den bedste start på sæsonen i Serie A under træner Massimiliano Allegri. Faktisk er det en af de værste i klubbens historien. Klubben ligger i skrivende stund på en tiendeplads i den italienske liga, hvilket har fået medierne til at spekulere i, hvad den dårlige form skyldes.

Flere rygter siger, at Allegri ikke har spillerne opbakning og at specielt klubbens offensive profil, Federico Chiesa, har et problem med træneren. Disse rygter svarede Chiesa tilbage på efter klubbens sejr over Chelsea i Champions League onsdag aften.

- Jeg har aldrig haft et problem med træneren. Det var bare skabt af medierne. Jeg gør, hvad han beder om, og der er ikke noget problem her, sagde Chiesa til Amazon Prime Italia efter kampen og fortsatte:

- Jeg ved, at I (medierne, red.) kan lide, når Juventus starter sæsonen dårligt, så I kan begynde på jeres meningsløse rygter. Men vi står alle bag træneren og vil bringe Juventus tilbage til klubben dominerende år i kampen om Scudetto'en.

Juventus topper Gruppe H i Champions League efter to kampe. Chiesa scorede sejrsmålet i onsdagens kamp mod de regerende mestre i turneringen, Chelsea. Søndag venter Torino i det lokale derby.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER