Fodbold nyheder

Sviner Chelsea-stjerne:
Han er doven som Özil

Af Niels Nedergaard


Den tidligere Liverpool-stjerne Peter Crouch er alt andet end begejstret for Kai Havertz, som han mener er doven og sammenligner ham med Mesut Özil fra sidstnævntes tid i Arsenal.

Article image

Onsdag aften led Chelsea et knebent nederlag på 0-1 til Juventus. Én af spillerne, som ikke ramte dagen, var den tyske stjerne Kai Havertz, som blandt andet blev en af skurkene i opgøret med en stor afbrænder.

Præstationen af tyskeren falder da heller ikke i god jord hos den tidligere Liverpool-profil Peter Crouch, der er alt andet end begejstret over Kai Havertz. Faktisk går han så langt som at kalde den tyske landsholdsspiller for doven og sammenligner ham med Mesut Özil, da han ikke spillede mange minutter for Arsenal.

- Han (Havertz, red) minder mig om Özil. Han laver kun gode ting, når det kommer nemt til ham, og hvor han får det til at se fremragende ud rent teknisk, men han kan også se besværet og doven ud, sagde Peter Crouch i engelske B.T. Sports nedtaktsstudie efter Chelseas kamp mod Juventus.

Det var dog ikke kun Kai Haivertz, som den tidligere engelske landsholdsspiller langede ud efter.

- Jeg synes virkelig, at Ziyech og Havertz var skuffende, lød det kort fra Peter Crouch, som altså også havde kritiske ord at sige om holdkammeraten Hakim Ziyech.

Kai Havertz blev hentet til Chelsea sidste sommer, hvor han skiftede fra tyske Bayer Leverkusen for et beløb på omkring 600 millioner kroner. Siden da har den 22-årige tysker spillet 54 kampe for ”The Blues” og samtidig lavet ti mål og ti assists.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik