Fodbold nyheder

Manchester Utopi: Vil hente Bellingham og Håland sammen

Af Philip Sinkbæk Jensen

Næste sommers transfervindue kan blive lige så vanvittigt som det forrige, når Erling Braut Håland får sin frikøbsklausul aktiveret og jagten på Jude Bellingham går ind. Jadon Sancho kan være nøgle for United lokkeprocessen.

Article image

Manchester United har købekraften, de har attraktiviteten, og de har planerne. Står det til ledelsen i klubben, så skal Cristiano Ronaldo, Raphael Varane, Bruno Fernandes og co. have de to Dortmund-kometer, Jude Bellingham og Erling Braut Håland som kammerater efter næste sommers transfervindue lukker.


Den 18-årige engelske landsholdsspiller, Jude Bellingham, kom til Dortmund i starten af 2020 efter en stor sæson i Birmingham. Bellingham har på midtbanen i Dortmund vist sig mere kampafgørende end først antaget, hvilket blev cementeret i seneste Champions League-kamp mod Besiktas, hvor Bellingham løb i dybden og scorede til 1-0.

Ifølge engelske the Independent, så har Bellingham allerede forhørt sig om Manchester Uniteds set-up og stemning hos den tidligere Dortmund-stjerne, Jadon Sancho, der udførte samme skifte fra Dortmund til Manchester United denne sommer.

Erling Braut Håland er også interessant for Manchester City, Chelsea og Real Madrid, der alle formentligt vil tilbyde kontrakter til nordmanden, når hans 592-millioner-kroner-frikøbsklausul aktiveres til. Næste sommer, hvilket er en relativ lav transfersum for en 21-årige spiller, der har scoret 66 mål i 66 mulige kampe på højeste niveau.

I 2020 Jude Bellingham havde eftersigende alle muligheder for at skifte til Manchester United, men valgte at skifte til Dortmund, da han vurderede, at udviklingsmulighederne var bedre i Dortmund, da klubben har ry for at fokusere på opblomstrende talenter i førsteholdstruppen.

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE