Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Folk forlader i stigende grad de sociale medier

- køb en ny hjemmeside.
For 10 eller bare 5 år siden så sociale medier ud til at være et ustoppeligt tog, der ville fortsætte, indtil hver eneste verdensborger var blevet passager. Det ser dog ikke ud til at være fremtidsudsigterne længere. Selvom de store sociale medier stadig har medlemsvækst i massevis, kan denne mestendels tilskrives mennesker i udviklingslande, der først for nylig har fået internetadgang.


En tendens væk fra de sociale medier
I særligt de vestlige, udviklede lande observerer vi imidlertid den modsatte tendens. Her hedder devisen i stigende grad forlad sociale medier og invester i en moderne hjemmeside.

Stadig flere bliver nemlig opmærksomme på den negative indflydelse, de sociale medier har på vores psykologi og måde at kommunikere på, ligesom deres behandling af personfølsomme data har været underlagt stor kritik. Derfor vælger stadig flere nu at forlade de sociale medier. Det behøver dog ikke at betyde, at man giver afkald på den store mulighed, det er at kunne kommunikere over internettet. Det kan man nemlig stadig gøre over blandt andet egen hjemmeside.
Hvis du også har det ambivalent med de sociale medier, kan du med fordel forsøge at forlade dem for en stund.

Fremfor bare helt af give afkald på din både private og erhvervsmæssige tilstedeværelse online, så køb en ny hjemmeside til dig selv og bliv i spillet på egne vilkår. Med egen hjemmeside har du nemlig ligefrem adgang til venner, kunder og arbejdsgiver, alt efter hvad dit formål er. Køb en hjemmeside er dog unægtelig særligt et godt råd til de mange danskere, der drømmer om egen virksomhed eller allerede er startet. Det er nemlig en af de absolut bedste måder at nå kunderne på uden at skulle gennem de sociale mediers filtre og algoritmer. Du kan ovenikøbet designe din hjemmeside efter din egen smag og skabe et layout, der er flot, overskueligt og brugervenligt.


Sådan køber du en hjemmeside
Køb en ny hjemmeside kan heldigvis gøres ganske simpelt gennem et hvilket som helst webhotel. Det at sætte den op og designe den hensigtsmæssigt er straks mere besværligt. Hvis ikke du har noget imod, at din hjemmeside ligner andres, kan du sagtens bruge et af de mange drag-and-drop værktøjer. Alternativt kan du alliere dig med nogle, der ved mere om den slags end du. De kan hjælpe dig med opsætningen af din hjemmeside.

Sandsynligvis kan de også hjælpe dig med, hvordan du kommer i kontakt med dine kunder uden at bombardere deres feeds på de sociale medier med reklamer og opslag. Det kunne for eksempel være ved hjælp af såkaldt SEO, søgemaskineoptimering, der lader din hjemmeside dukke op som den første, når interesserede kunder søger efter services eller produkter som dine.

Hvis du i stigende grad er blevet utilfreds med de sociale medier, er vejen altså klar: Forlad dem og køb en ny hjemmeside. Det er måske nok både dyrere og mere besværligt, men hvad end du er en virksomhed, arbejdssøgende eller bare en privatperson med noget på hjerte, er en hjemmeside helt sikkert vejen frem.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER