Philip Sinkbæk Jensen

Jack Wilsheres søn – Hvorfor er der ingen klub, der vil have dig?

Jack Wilshere overvejer et karrierestop. Han blev frigivet fra sin kontrakt med Bournemouth i starten af denne sommer, og står nu klubløs uden nogle bejlere. Wilshere er træt af skaderne og denne tomme følelse i kroppen, hvilket ex-Arsenal-manden beretter om i et interview med the Athletic.
Jack Wilshere opvejer muligheden for et karrierestop i en alder af blot 29 år gammel, da ingen klubber har meldt sin interesse for den tidligere engelske landsholdsmidtbanespiller efter bruddet med Bournemouth i sommer.

Selvom at den tidligere Arsenal-fanfavorit spillede 16 kampe for Bournemouth og hjalp klubben til play-off-spillet, så skiltes vejene for parterne, hvor Wilshere efterfølgende har udfordringer med at finde sin næste arbejdsgiver.

I et interview med the Athletic blev Wilshere spurgt ind til, om karrieren var ved at komme til sin slutning, hvor englænderen var klar i mælet:

- Ja, det dukker op i min hjerne ret ofte, sagde Wilshere og fortsatte:

- Når du er i en klub og træner hver dag, og hvis ikke at du er på et hold, eller også vis du spiller på et hold, så vågner du op og tænker ”okay, jeg er nødt til at være god til træning i dag. Jeg er nødt til at vise manageren, at jeg er klar til weekenden”. Den mentalitet har jeg ikke længere, udtaler Wilshere sig.

- Jeg har fortalt min agent, at jeg ikke gider at være i en position, hvor jeg bar venter og venter og før at jeg ved at det, så skriver vi januar, hvor jeg nærmest har spildt endnu en sæson, forklarer Wilshere, der også beretter om et ømt øjeblik med sin niårige søn, der spurgte ind til karrieresituationen:

- Mine børn er i en alder, hvor de forstår. Specielt Archie, der er ni år. Ham har jeg konkrete samtaler med omkring min karriere. ”Hvad med MLS?” eller ”Hvad med at spille i La Liga?”, fortalte Wilshere om sin spørgende søn, der dog måtte erkende smerten omkring ét spørgsmål fra ham:

- Han (Archie, red.) elsker fodbold. Han kender til alt omkring fodbold. Og det er derfor svært at forklare ham situationen. Han kan komme op og sige ”hvorfor er der ingen klub, der vil have dig?”. Jeg ved det ikke. Og jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare ham det, fortæller Wilshere afslutningsvis.

Jack Wilshere har spillet 34 landskampe for England i den ikoniske trøje nummer 7 og har spillet flest af sine professionelle kampe for Arsenal, hvor det blev til 198 kampe med 14 mål og 30 assists inden at karrieren blev ødelagt af gentagne ankel- og knæskader.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER