Fodbold nyheder

Et arsenal af spillere kan forlade Arsenal denne uge

Af Philip Sinkbæk Jensen

Transfer-deadline nærmer sig, og hele syv spillere kan potentielt forlade Arsenal inden ugen er omme. Arsenal er villig til at sende spillerne afsted med rette aftaler.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inden transfervinduet startede slog Arsenal fast, at klubben vil udskifte en stor del af truppen ovenpå en forfærdelig sæson. Nye kræfter skulle til, og efter at Arsenal allerede har spenderet 1,05 milliard kroner på forstærkninger, så står syv spillere nu på tærsklen til et exit fra London-klubben.


The Gunners kan skyde 33-årige Willian af til brasilianske Corinthians inden længe, da brasilianeren ikke står til spilletid ovenpå en sløj sæson efter at han sidste år kom til klubben fra Chelsea på en fri transfer. Willian kan igen gå på en fri transfer, og dermed kan Arsenal spare en lønudgift på 870.000 kroner om ugen.

Derudover kan følgende spillere gå ud af samme svingdør inden ugen er omme:

Ainsley Maitland-Niles

Den 23-årige midtbanespillere, der også kan begå sig på backen, er blevet sat i forbindelse med et væld af Premier League-klubber, der sandsynligvis vil gå efter englænderen til allersidst i transfervinudet.

Eddie Nketiah


Den 22-årige engelske U21-angriber er jagtet af Crystal Palace.

Hector Bellerin

Den 26-årige spanske backprofil har været længst tid i klubben af alle i den nuværende trup, men Bellerin søger nye græsgange. Arsenal er ikke interesseret i et leje Bellein ud og ser derfor gerne et permanent skifte inden længe, som Bellerin også har forsøgt sig med, da spanieren gerne vil til Inter.

Lucas Torreira

Den 25-årige uruguayanske midtbanespiller tæt på at blive bekræftet som lejespiller i Fiorentina, der er ved at sikre sig et potentielt køb af Torrerira efter lejeperioden på sæsonen ud.

Reiss Nelson

Den 21-årige brite har gjort det fortrinligt på det engelske U21-landshold med seks mål i 12 kampe. Kontrakten med Arsenal udløber i 2023, og lejeopholdene ser ikke ud til at være en mulighed længere efter et flot ophold i Hoffenheim. Nelson fik kun 69 minutter i Premier League i sidste sæson over to kampe, hvilke understreger begge parters ønske om en kontraktophørelse.

Sead Kolasinac

Den 28-årige bosnier har et lønkrav på 870.000 kroner om ugen, hvilket motiverer Arsenal til at afsætte venstre backen. Dog er der ikke mange klubber, der er klar til at matche lønkravet.

Transfervinduet i Premier League lukker tirsdag d. 31. august ved midnat.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik