Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Fredagens internationale rygter

Mauricio Pochettino forventer, at Kylian Mbappé bliver i Paris Saint-Germain, mens FC Barcelona både pønser på at købe og sælge.
Paris Saint-Germain-træneren Mauricio Pochettino forventer, at Kylian Mbappé bliver i klubben, selvom rygterne i øjeblikket sender den unge superstjerne til Real Madrid. (Eurosport)

Champions League-kvalifikationskampen mellem Benfica og PSV Eindhoven var et tilløbsstykke for talentspejdere. Der var blandt andet talentspejdere fra Juventus, Bayern München, AS Roma og Atalanta til stede for at observere den 19-årige PSV Eindhoven-kantspiller Noni Madueke. (Mail)

Fiorentina-præsidenten Rocco Commisso insisterer på, at han ikke har udstyret den ombejlede angriber Dusan Vlahovic med et prisskilt. Atlético Madrid har dog allerede tilbudt 521 millioner kroner for den 21-årige angriber. (Inside Futbol)

FC Barcelona forlanger 111 millioner kroner for den 18-årige midtbanespiller Ilaix Moriba. Teenageren har mange bejlere, men den catalanske storklub har endnu ikke modtaget et acceptabelt bud. (ARA)

Den amerikanske landsholdsspiller Weston McKennie kan være på vej væk fra Juventus, hvor han har tilbragt en enkelt sæson. ”Den Gamle Dame” er således lydhør overfor bud på den 22-årige amerikaner. (Calciomercato)

På trods af de økonomiske problemer i FC Barcelona kan det ende med, at truppen alligevel bliver forstærket. Ronald Koeman håber således på at kunne få fingrene i Getafe-midtbanespilleren Mauro Arambarri. (AS)

Inters selvsikkerhed i forhold til at få fingrene i Borussia Mönchengladbach Marcus Thuram vokser. Bundesliga-klubben forlangte i første omgang 223 millioner kroner for den franske angriber, hvilket Inter ikke ville betale, men det har ikke sat en stopper for forhandlingerne. (Sky Italy)

Napoli-forsvareren Kostas Manolas har informeret klubben om, at han gerne vil tilbage til sit hjemland Grækenland, hvor Olympiakos er ivrige efter at blive genforenet med den 30-årige forsvarsspiller. (Gazzetta dello Sport)

AC Milan har brugt det meste af sommeren på at lede efter en alsidig angriber. Det seneste bud er Domenico Berardi, som er parat til at forlade Sassuolo, der forlanger 260 millioner kroner for den italienske landsholdsspiller. (Tuttosport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER