Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Annemette Svane

U21-landsholdet får ny træner

Jesper Sørensen bliver ny U21-landstræner.
Det bliver fremadrettet Jesper Sørensen som skal stå i spidsen for det danske U21-landshold. Han afløser derved Albert Capellas, som har været cheftræner indtil juni. Sørensen er på nuværende tidspunkt assistenttræner i Brøndby IF, og den rolle vil han fortsætte med frem til januar 2022. Derefter vil han starte på fuldtid som U21-landstræner. Ifølge DBUs hjemmeside glæder DBUs talentudviklingchef, Flemming Berg, sig over Sørensens tiltræden:

- Vi har gennem længere tid fulgt Jesper som træner med henblik på at tilknytte ham i forskellige roller på vores U-landshold. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi nu i dialog med Brøndby er lykkedes med at få ham som træner for vores U21-landshold.

- Med Jesper får vi en træner med en høj faglighed og integritet, der har et stort hjerte for talentudviklingen i Danmark. Han har en stor respekt i klubberne, som vi har et unikt samarbejde med, og har senest i Brøndby IF arbejdet målrettet med udviklingen af klubbens unge spillere. Den erfaring vil Jesper kunne bringe med ind i arbejdet som U21-landstræner og i tæt samarbejde med de øvrige trænere på vores landshold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER