Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Sinkbæk Jensen

Papu Gomez taler ud om brud med Atalanta: - Forsøgte at angribe mig fysisk

Den tidligere argentinske Atalanta-anfører, Papu Gomez, var gennem syv år en vellidt skikkelse i Atalanta. Bruddet med klubben kom pludseligt uden den store forklaring, men nu har Papu Gomez talt ud til en argentinsk avis, da fansene i Atalanta fortjener at vide sandheden.
Den 33-årige argentiner, Alejandro Dario Gomez, eller blot Papu Gomez, vakte opsigt tilbage i januar, da han skiftede til Sevilla fremfor at beholde anførerbindet i Atalanta, som han havde spillet i gennem syv år. Dette til trods for at han havde et kærlighedslignende forhold til Bergamo-klubben og ønskede at blive. Motivationen for afskedigelsen var klar: Det gik grueligt galt bag kulissen.

Nu taler argentineren ud om bruddet med klubben, der med stor andel kan tilskrives cheftræneren, Gian Piero Gasperini, der angiveligt forsøgte at overfuse Papu Gomez i pausen under Champions League-kampen mellem Atalanta og FC Midtjylland.

Episoden endte med at blive startskuddet for Papu Gomez’ nedtur i Bergamo.

Ifølge det argentinske medie La Nacion, som Gomez brugte som talerør, begyndte kontroversen med Gasperini med ti minutter tilbage af første halvleg mod FCM:

- Jeg adlød ikke hans taktiske indikation. Han bad mig om at spille højre kant efter at jeg spillede rigtigt godt på venstre side. Jeg sagde nej. At gøre det midt i kampen foran rullende kameraer… - det var helt fint, at han blev vred. Jeg vidste allerede, at han ville udskifte mig efter pausen, som han også gjorde, forklarer Gomez, og fortsætter:

- Men inde i omklædningsrummet overskred han alle grænser og forsøgte at angribe mig fysisk, fortæller Gomez, og fortsætter forklaringen:

- Jeg bad efterfølgende om et møde med præsidenten i klubben, Antonio Percassi, hvor jeg fortalte, at jeg ikke havde noget problem med at fortsætte, da jeg kunne acceptere, at jeg ikke havde handlet rigtigt som anfører og været et dårligt eksempel ved ikke at adlyde træneren.

- Jeg fortalte præsidenten, at jeg havde behov for en undskyldning fra Gasperini.

- Den næste dag var der et møde med hele holdet. Jeg undskyldte til træneren og mine holdkammerater, og her modtog jeg ingen undskyldning fra træneren.

- Efter nogle få dage fik jeg kommunikeret til præsidenten, at jeg ikke ville være i Atalanta under Gasperini. Præsidenten understregede, at han ikke ville lade mig gå, og ikke ville lade mig løsrive fra klubben. Tovtrækningen startede og jeg måtte betale prisen ved at blive separeret fra truppen og kun træne med reserverne.

- Det blev grimt, da de bare lod mig ligge dér efter syv år i klubben, og efter alt, hvad jeg har givet klubben. De overførte sig dårligt. Præsidenten havde ikke nosserne til at bede træneren om at give mig en simpel undskyldning. Det var dét, der endte det hele, understreger Gomez i et interview med La Nacion, der har talt ud for at lade fansene vide, hvad der virkeligt skete:

- Jeg tror, at deres intention (Atalanta-ledelsen, red.) var at placere al skylden på mig. Og sandheden er ikke sådan. Folk er formentligt oprørte og sure på mig fordi, at de tænker, at jeg ikke ville fortsætte i Atalanta eller fordi de tror, at jeg foretrak Sevilla for pengenes skyld. Intet af det er sandt. Det var på tide at lade fansene kende sandheden, siger Gomez afslutningsvis.

Papu Gomez nåede at spille 252 kampe for Atalanta, score 59 mål og kreere 79 oplæg. I Sevilla er det blevet til 24 optrædener med tre mål og ét oplæg på samvittigheden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER