Fodbold nyheder

To Arsenal-angribere udset som erstatninger for Martin Braithwaite

Af Philip Sinkbæk Jensen

FC Barcelona forventer at genetablere sin aktivitet på transfermarkedet, hvis et signifikant bud på Martin Braithwaite modtages. To Arsenal-profiler er udset til at erstatte danskeren.

Article image
Ritzau-Scanpix

30-årige Martin Braithwaite viste i går, hvorfor at danskeren er et brandtvarmt emne på transfermarkedet, da han i en 4-2-sejr scorede to mål og lagde op til ét, da FC Barcelona slog Real Sociedad.


FC Barcelona forventer, at der kommer bud ind på danskeren allerede i dette transfervindue, og er buddet stort nok, så vil det sætte en kædereaktion i gang, hvor to Arsenal-profiler vil blive vurderes som potentielle erstatninger for den danske landsholdsspiller.

Ifølge Sport, så kommer FC Barcelona ikke til at foretage sig aktivitet på købefronten i dette transfervindue, men skulle et bud på Braithwaite være stort nok, så er Arsenal-duoen, 32-årige Pierre-Emerick Aubameyang og 30-årige Alexandre Lacazette i kikkerten hos catalonierne. Begge Arsenal-kanoner kan dertil også indgå i en byttehandel for danskerne, da FC Barcelona ikke har råd til profilerne, som det ser ud lige nu.

Personligt vil Braithwaite spille sin chance i FC Barcelona selvom at både Tottenham og West Ham er meldt interesseret i danskeren. Martin Braithwaite har kontrakt med FC Barcelona til sommeren 2024, hvor det er blevet til 52 kampe med 10 mål og fem oplæg til følge.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik