Daniel Fisker

Avis: Bayern vil af med midtbanespiller hurtigst muligt

Corentin Tolissos dage i Bayern München er tilsyneladende talte.
Corentin Tolisso var ikke en del af de indledende sæsonforberedelser i Bayern München, fordi den 27-årige franskmand var smittet med corona. Da Tolisso mødte ind til forsæsonen fik han dog tilsyneladende besked på, at han ikke er en del af klubbens planer.

L’Equipe rapporterer, at ledelsen i Bayern München på et bestyrelsesmøde besluttede sig for at sælge Tolisso hurtigst muligt. Den franske verdensmester er derfor at finde på transferlisten, hvor eventuelle bejlere nu kan byde på ham.

Premier League-trioen Manchester United, Arsenal og West Ham er efter sigende ivrige efter at få fingrene i Tolisso, som også kan ende i Italien. Juventus har tilsyneladende holdt et vågent øje med Tolisso, som har spillet 96 kampe for Bayern München.

Bayern München købte Tolisso i Olympique Lyon i sommeren 2017. ”Stern des Südens” betalte dengang 309 millioner kroner for franskmanden plus 45 millioner kroner i bonusser. Så meget forlanger dog ikke for Tolisso denne sommer.

En af Tolissos tilsyneladende mange bejlere kan ifølge Bild købe ham for 75 millioner kroner. Bayern München ønsker efter sigende at gøre plads – både økonomisk og i truppen – til RB Leipzig-midtbanespilleren Marcel Sabitzer.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER