Fodbold nyheder

Sampdoria-præsident vil gerne sælge Damsgaard til Serie A-konkurrent

Af Stefan Lindahl

Sampdorias præsident Massimo Ferrero sælger Mikkel Damsgaard til Roma, hvis den italienske hovedstadsklub ringer.

Article image

Mikkel Damsgaards imponerende EM-slutrunde er ikke gået ubemærket hen. Danskeren har været rygtet til adskillige europæiske storklubber. Damsgaards italienske arbejdsgiver Sampdoria har tidligere meddelt, at danskeren ikke er til salg, men en klub har en chance for at hente Damsgaard.


Sampdorias præsident Massimo Ferrero har i et interview med Corriere dello Sport fortalt, at han er villig til at sælge Damsgaard til Roma, hvis romerne ikke kan lokke Granit Xhaka væk fra Arsenal:

- Hvis de ringer, så vil vi sælge. Xhaka (Granit Xhaka, red.) skifter ikke til Roma, og de mangler en midtbanespiller. Han (Mikkel Damsgaard, red.) er en kvalitetsmidtbanespiller, og han kan også spille i den rolle. Vi skal bare sætte os ned, og så finder vi en løsning. Jeg vil gerne have, at han skifter til Roma, fordi jeg er Roma-fan, og Damsgaard ville være en god investering for dem.

21-årige Damsgaard har været ejet af Sampdoria siden september 2020. I danskerens første Serie A-sæson fik han spilletid i 35 Serie A-kampe.

Mere om Mikkel Damsgaard

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik